Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Łosoś z grilla

Opis przygotowania

Łososia pokroić na porcje (najlepszy do grillowania jest filet ze skórą), przełożyć do zamykanego naczynia. Przyprawić solą i pieprzem, skropić sokiem z cytryny, dorzucić posiekany koperek. Włożyć do lodówki. Zamarynowanego łososia upiec na ruszcie.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 157
Ewa gotuje - odc. nr 157

Łosoś, indyk i karkówka z rusztu na rozpoczęcie sezonu grillowego. Na deser...

 

Podobne przepisy

Kotlety indycze w fistaszkach

Indyk w orzechowej panierce;-)

Przekładaniec świąteczny

Zapiekanka z kurczaka;-)

Makaron z serem i truskawkami

Smak dzieciństwa!

Tagliatelle z sosem serowym

Najlepiej wychodzi z tego, co akurat znajdziemy w lodówce...

Wróć do listy przepisów