Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Szaszłyki z warzyw i oscypka

Opis przygotowania

Oscypek pokroić w grube półplastry, cukinię w grube plastry. Paprykę wyczyścić i pokroić na kawałki. Cebule obrać, pokroić w piórka. Ser i warzywa nadziać na namoczone patyczki do szaszłyków. Posolić, skropić oliwą i upiec na ruszcie.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 396
Ewa gotuje - odc. nr 396

W kolejnym odcinku Ewa zrobi sałatkę z grillowanych warzyw, kiszonego buraczka...

 

Podobne przepisy

Zielona szakszuka z awokado

Na śniadanie lub szybki lunch!

Sałata z cytrusami

Smacznie, zdrowo i kolorowo...

Krem z pieczonych buraków

Buraki owinąć folią (każde warzywo oddzielnie) i wstawić do piekarnika...

Krem paryski

Francuska... kartoflanka? O nie - to coś wykwintnego!

Wróć do listy przepisów