Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Kompot z winogron

Opis przygotowania

Winogrona przepłukać. Owoce przełożyć do garnka. Zalać zimną wodą, dodać sok z cytryny i zagotować. Przykryć i gotować przez ok. 20 minut.

Podawać na ciepło lub na zimno.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 554
Ewa gotuje - odc. nr 554

W kolejnym odcinku programu Ewa Wachowicz przygotuje trzydaniowy obiad...

 

Podobne przepisy

Jajo w gniazdku z łososiem

Dekonstrukcja jajka po benedyktyńsku...

Pasztet drobiowy z herbatnikami

Przysmak dla miłośników wątróbki;-)

Ratatouille w dużą kostkę

Wszystkie warzywa dokładnie umyć. Pomidory sparzyć w gorącej wodzie i obrać ze skórki ...

Racuchy a'la Jadzia

Z jajek, kefiru, mąki, soli i sody zrobić ciasto o konsystencji gęstej śmietany. Połą ...

Wróć do listy przepisów