
Śmietanę podgrzać w rondlu. Gdy zacznie się gotować, zdjąć z kuchenki i wkruszyć czekoladę.
Mieszać, aż się rozpuści. Przelać do naczynia do fondue.
Podawać z ulubionymi dodatkami (owoce, ciasteczka etc.).
PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:
Odcinek dla amatorów serów. Ewa przygotuje fondue z trzech rodzajów sera,...
Do garnka wlać wodę, dodać masło, roztopić. Posłodzić, dodać kakao. Podgrzewać 5-7 mi ...
Z całych jabłek usunąć ogonki i gniazda nasienne. Płytko naciąć skórkę (dookoła), aby ...
Białka oddzielić od żółtek. Dodać szczyptę soli i ubić pianę. Pod koniec utrwalić cuk ...
Mąkę połączyć z cukrem i wysiekać z zimnym masłem. Zrobić dołek, wlać śmietanę i zaro ...