Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Syrop z miodu i czosnku

Opis przygotowania

Ząbki czosnku pokroić w plastry, umieścić w słoiku i zalać miodem. Zakręcić i włożyć do lodówki na tydzień.

Jeść codziennie na czczo – po jednej łyżeczce.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 408
Ewa gotuje - odc. nr 408

Gdy za oknem robi się coraz chłodniej, chętnie sięgamy po receptury na...

 

Podobne przepisy

Dip orzechowy

Sos sojowy połączyć z sokiem z limonki i sokiem jabłkowym, posłodzić. Dodać chili (pa ...

Winne ciasto czekoladowe

Aromatyczne, czekoladowe, z bakaliami...

Koktajl truskawkowy

Owoce przełożyć do miksera, dolać maślankę i jogurt...

Ciasto orzechowe

Biszkopt z masą budyniową;-)

Wróć do listy przepisów