Boczek pokroić w kostkę, usmażyć na suchej patelni. Dorzucić posiekaną cebulę.
Jaja wybić do miski, przyprawić solą i pieprzem. Dodać śmietanę i roztrzepać – widelcem lub miotełką. Dorzucić zieleninę.
Usmażony boczek z cebulą nałożyć do foremek na muffinki, starając się przy tym, by znalazło się tam jak najmniej tłuszczu. Zalać roztrzepanymi jajkami. Wkruszyć trochę fety.
PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:
Chętnie jemy poza domem, a dobre lokale coraz częściej powstają na przedmieściach,...
Domowe pieczywo;-)
Na dużą patelnię wlać śmietanę i na wolnym ogniu gotować ją kilka minut - by trochę o ...
Awokado rozkroić, usunąć pestkę. Łyżką wyjąć miąższ i pokroić na drobne kawałki. Prze ...
Wszystkie warzywa dokładnie umyć. Pomidory sparzyć w gorącej wodzie i obrać ze skórki ...