Boczek pokroić w kostkę, usmażyć na suchej patelni. Dorzucić posiekaną cebulę.
Jaja wybić do miski, przyprawić solą i pieprzem. Dodać śmietanę i roztrzepać – widelcem lub miotełką. Dorzucić zieleninę.
Usmażony boczek z cebulą nałożyć do foremek na muffinki, starając się przy tym, by znalazło się tam jak najmniej tłuszczu. Zalać roztrzepanymi jajkami. Wkruszyć trochę fety.
PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:
Chętnie jemy poza domem, a dobre lokale coraz częściej powstają na przedmieściach,...
Przygotować wszystkie składniki - ziemniaki, cebule, pieczarki i pomidory obrać i pok ...
Na wątróbce indyczej i mięsie z rosołu;-)
Z pieczarkami i sosem holenderskim;-)
Drożdże rozpuścić w letniej wodzie, dodać cukier. Mąkę przesiać na stolnicę, zrobić d ...