Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Surówka z pora

Opis przygotowania

Pora umyć pod bieżącą wodą, posiekać w półplasterki, przełożyć na sito i sparzyć wrzątkiem. Wymieszać z jabłkiem startym na tarce jarzynowej, połączyć z majonezem i śmietaną. Doprawić do smaku solą i pieprzem.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 210
Ewa gotuje - odc. nr 210

W tym odcinku Ewa podpowie, jak zrobić doskonałą zupę z… Jasia. Na...

 

Podobne przepisy

Wege kapuśniak

Klasyk, ale bez mięsa...

Spaghetti z sosem buraczanym

Z orzechami i grana padano;-)

Marynowany imbir

Znakomity dodatek do sushi, ale nie tylko;-)

Sałata z domowym winegretem

Na syropie klonowym;-)

Wróć do listy przepisów