Z chleba odkroić skórkę, kromki pokroić w zgrabną kostkę. Przełożyć do miski. Dodać pokrojony w kostkę ser i połówki pomidorków koktajlowych oraz cebulę, posiekaną w dość drobną kostkę.
Dorzucić oliwki. Skropić oliwą. Dodać kilka listków bazylii, dokładnie wymieszać. Odstawić na parę minut. Przed podaniem udekorować bazylią.
PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:
W "Ewa gotuje" ciąg dalszy kuchni hiszpańskiej. Tym razem Ewa Wachowicz...
Ser kozi pokroić na kawałki. Przełożyć do miski. Dodać oliwki odsączone z zalewy i or ...
Jogurt przelać do miski. Dodać czosnek przeciśnięty przez praskę, majonez i musztardę ...
Znakomity dodatek do mięs i serów...
Jajka ugotować na twardo. By nie pękały, nakłuć skorupki na szerszym końcu. Ostudzić ...