Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Surówka z młodej kapusty

Opis przygotowania

Kapustę poszatkować, marchewkę zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Doprawić cukrem. Dodać sok z cytryny. Przyprawić solą oraz pieprzem. Dodać śmietanę. Wymieszać.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 191
Ewa gotuje - odc. nr 191

Ewa Wachowicz powraca na Wasze ekrany po wakacyjnej przerwie. W tym odcinku...

 

Podobne przepisy

Truskawki z octem balsamicznym

Fantastyczny dodatek do mięs!

Cwibak z papryką, oliwkami i suszonymi pomidorami

Naszpikowany warzywami keks w wersji wytrawnej;-)

Dynia a'la Hasselback

Po szwedzku;-)

Bułeczki maślane

Doskonale smakują ze szklanką zimnego mleka!

Wróć do listy przepisów