Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Ziemniaczki z... fasoli

Opis przygotowania

Czekoladę zetrzeć na tarce o drobnych oczkach. Gorącą fasolę zmiksować, wsypać czekoladę i cukier. Wymieszać z kakao i migdałami (lekko uprażone, następnie drobno posiekane). Utoczyć kulki. Połowę obtoczyć w kakao, drugą część w siekanych migdałach.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 155
Ewa gotuje - odc. nr 155

Tym razem lekki krem z zielonego groszku i tortilla z resztek świątecznych...

 

Podobne przepisy

Sernik kokosowy bez pieczenia

Ser, kokos i mango...

Tarta z dynią

Mąkę przesiać na stolnicę - tak, by powstał kopiec. Dodać zimne masło i cukier puder. ...

Alfarojes

Mąkę posiekać z masłem i proszkiem do pieczenia...

Tort ziemniaczany

Białka oddzielić od żółtek. Żółtka utrzeć z cukrem pudrem, stopniowo dodać ziemniaki, ...

Wróć do listy przepisów