Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Wigilijny karp

Opis przygotowania

Sprawionego karpia podzielić na dzwonka. Włożyć do miski, przełożyć cebulą, odstawić na noc w chłodne miejsce. W Wigilię rybę wyjąć z cebuli, posolić, obtoczyć w mące, po czym usmażyć z obu stron  na oliwie z dodatkiem masła.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 1
Ewa gotuje - odc. nr 1

Pierwszy odcinek programu "Ewa gotuje" będzie utrzymany w stylistyce świątecznej...

 

Podobne przepisy

Papryki z ryżem i brokułem

Doprawione szafranem!

Pizza Margherita

Drożdże rozpuścić w wodzie, dodać cukier. Na stolnicy usypać kopczyk z przesianej mąk ...

Gniazda ziemniaczane

Z mieloną wołowiną...

Pizza po polsku

Na cieście chlebowym!

Wróć do listy przepisów