Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Kompot wigilijny

Opis przygotowania

Suszone owoce zalać wodą (ok. 5 l). Przyprawić goździkami i cynamonem. Zagotować. Posłodzić do smaku.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 42
Ewa gotuje - odc. nr 42

Tuż przed świętami Ewa Wachowicz doradzi widzom, jak wybrać choinkę i nakryć...

 

Podobne przepisy

Krem sułtański

Z rodzynkami w rumie!

Granola

Do miski wsypać płatki owsiane, dodać ziarno słonecznika, posiekane orzechy włoskie oraz sezam...

Ciasto z mrożonymi borówkami

Na oleju rzepakowym...

Syrop z miodu, cytryny i imbiru

Do herbaty i na przeziębienie;-)

Wróć do listy przepisów