Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Kompot wigilijny

Opis przygotowania

Suszone owoce zalać wodą (ok. 5 l). Przyprawić goździkami i cynamonem. Zagotować. Posłodzić do smaku.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 42
Ewa gotuje - odc. nr 42

Tuż przed świętami Ewa Wachowicz doradzi widzom, jak wybrać choinkę i nakryć...

 

Podobne przepisy

Deser orzechowy na mleku sojowym

Z sezonowymi owocami i musem z mango;-)

Tarta z gruszkami

Z kremem migdałowym;-)

Syrop z miodu i czosnku

Domowy sposób na odporność!

Szynka glazurowana w sherry

Z chutneyem ananasowym;-)

Wróć do listy przepisów