Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Zupa borówkowa

Opis przygotowania

W garnku zagotować litr wody. Wsypać rozmrożone borówki. Posłodzić do smaku i zagotować. M±kę rozrobić w 100 ml zimnej wody. Do borówek wlać sok z cytryny. Zagę¶cić m±k±.

Zupę podawać z makiełkami lub makaronem.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WY¦LIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 530
Ewa gotuje - odc. nr 530

Tuż przed ¶więtami Ewa Wachowicz zaprosi widzów pod Babi± Górę. Boże Narodzenie...

 

Podobne przepisy

Zupa z suszonych pomidorów

Pomidorówka - też mi co¶... Ta jest niezwykła!

Krem z li¶ci botwinki

Na mięsie indyczym;-)

Pomidorowa z mleczkiem kokosowym

Na orientaln± nutę;-)

Krem z kiszonych pomidorów

Zaskakuj±ca pomidorówka w wersji wege!

Wróć do listy przepisów