Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Pasta jajeczna z rzeżuchą

Opis przygotowania

Jajka ugotować, obrać i przetrzeć przez sito. Wymieszać z majonezem i musztardą. Przyprawić solą i pieprzem. Dodać rzeżuchę i wymieszać.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 390
Ewa gotuje - odc. nr 390

W kolejnym odcinku Ewa upiecze domowy chleb na drożdżach i wyjątkowo zdrowej...

 

Podobne przepisy

Kompot z rabarbaru

Rabarbar umyć, obrać i pokroić na centymetrowe kawałki...

Roster śliwkowy

Śliwki pozbawić pestek, przesmażyć na odrobinie zbrązowionego masła, zalać niewielka ...

Szynka na Wielkanoc

Domowa pieczeń...

Konfitura z żurawiny

Znakomity dodatek do mięs i serów...

Wróć do listy przepisów