Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Wodzionka

Opis przygotowania

Chleb pokroić w kostkę, wrzucić do głębokiego talerza. Dodać posiekany czosnek oraz smalec. Zalać wrzątkiem. Udekorować posiekanym koperkiem i od razu podawać.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 356
Ewa gotuje - odc. nr 356

Tym razem Ewa odwiedzi Nikiszowiec, bodaj najbardziej rozpoznawalne osiedle...

 

Podobne przepisy

Solferino

Włoska wariacja na temat pomidorówki...

Fasolowa z białą kiełbasą

Na "Pięknym Jasiu";-)

Fabada asturiana

Hiszpańska zupa fasolowa z chorizo;-)

Zupa migdałowa

A do tego kulki ryżowe z makiem;-)

Wróć do listy przepisów