/ Przepisy / Pasta z karpia

Opis przygotowania

Cebulę obrać, następnie zmiksować z obranym ze skóry ogórkiem. Dorzucić kawałki karpia (bez skóry i ości), dodać musztardę i majonez. Zmiksować na gładką masę. Przyprawić pieprzem. Dodać posiekany koperek. Wymieszać.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 222
Ewa gotuje - odc. nr 222

Tym razem Ewa zaprasza na wędzonego karpia! Na deser ciasto z bezą i p...

 

Podobne przepisy

Dorsz w płatkach migdałów

Szybko i smacznie!

Śledzie w occie

Z solanki...

Łosoś w cieście francuskim

Z łososia odciąć skórę. Rybę podzielić na mniejsze kawałki...

Karp chrzanem nadziewany

Niezwykle delikatny...

Wróć do listy przepisów