/ Przepisy / Bukiet warzyw

Opis przygotowania

Marchewki pokroić na niewielkie kawałki, kalarepę w plastry. Z kalafiora i brokułu odciąć różyczki. Por pokroić na kawałki. Gotować na parze ok. 20 minut.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 72
Ewa gotuje - odc. nr 72

W tym wydaniu swojego autorskiego programu Ewa Wachowicz zdradzi swój kolejny...

 

Podobne przepisy

Zielone oliwki z cytrusami

W miseczce wymieszać odcedzone z zalewy oliwki oraz pokrojone na kawałki plasterki ło ...

Salsa oliwkowa

Składniki wrzucić do miksera, rozdrobnić, zalać sokiem z cytryny i oliwą, po czym zmi ...

Chleb czosnkowy

Drożdże przełożyć do miseczki, wsypać łyżeczkę cukru, wlać 100 ml letniej wody, wymieszać i odstawić...

Pasztet grzybowy

Przystawka na wieczerzę wigilijną.

Wróć do listy przepisów