/ Przepisy / Tagliatelle z marchewki

Opis przygotowania

Marchewki obrać i pokroić na wstążki – obieraczką do warzyw lub mikserem wyposażonym w specjalną końcówkę.

Zblanszować. Przełożyć na talerz. Podawać z domowym sosem pesto, wiórkami parmezanu i bazylią.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 421
Ewa gotuje - odc. nr 421

Tym razem Ewa zabierze nas w kulinarną podróż po kuchniach świata. Zacznie...

 

Podobne przepisy

Krem z sałaty i szpinaku

A do tego bryndza!

Zupa cebulowa

Przysmak z Lubelszczyzny.

Zupa z kaszą jaglaną

Na wywarze z indyka...

Krem z zielonego groszku

Do zrobienia w kilkanaście minut!

Wróć do listy przepisów