/ Przepisy / Wegańskie ciasto czekoladowe z truskawkami

Opis przygotowania

Suche składniki przesiać do miski. Dodać składniki mokre, wymieszać. Wylać na blachę wyłożoną papierem, ułożyć owoce. Piec przez 30-35 minut w temp. 180 st. C (z termoobiegiem).

Po wystudzeniu udekorować cukrem pudrem.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 364
Ewa gotuje - odc. nr 364

W kolejnym odcinku Ewa zaprosi na potrawy regionalne w nowoczesnym wydaniu....

 

Podobne przepisy

Rolada z marchewką

Ciasto z zaskakującym farszem...

Herbatniki z pianką

Ptasie mleczko z ciasteczkami;-)

Torcik red velvet

Miękkie masło utrzeć w misce. Uperfumować miąższem z laski wanilii...

Ciasto spod widelca

Gdy w domu nie mamy jeszcze robota...

Wróć do listy przepisów