/ Przepisy / Domowa mieszanka przypraw

Opis przygotowania

Wszystkie składniki zmiksować, przełożyć do szczelnie zamykanego pojemnika. Używać tak, jak Vegetę.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 147
Ewa gotuje - odc. nr 147

Z okazji świąt Bożego Narodzenia Ewa zaproponuje innowacyjną wersję karpia...

 

Podobne przepisy

Ciasto czekoladowo-majonezowe

Deser wybrany przez Artura Jędrzejczyka.

Jaja sadzone

Na teflonowej patelni rozgrzać masło. Ułożyć własnoręcznie przygotowane foremki, wybić jajka...

Szynka z dzika w cieście

Dziczyzna w chlebie...

Zakwas chlebowy

Zakwas można przechowywać w lodówce. Trzeba jednak pamiętać, by wyjąć go z chłodu na minimum 2 godziny przed zrobieniem ciasta...

Wróć do listy przepisów