/ Przepisy / Purée z kalafiora

Opis przygotowania

Kalafior podzielić na różyczki. Wrzucić do miksera. Dodać majonez i śmietanę. Przyprawić solą i pieprzem. Zmiksować. Przełożyć do miseczki i podawać.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 196
Ewa gotuje - odc. nr 196

Powszechnie wiadomo, że większość mężczyzn nie jada kalafiora oraz ucieka...

 

Podobne przepisy

Oliwki z czekoladą

Oliwki wsypać do miseczki...

Omlet kokosowy z truskawkami

Słodkie śniadanie;-)

Sałatka z wołowiną i jajkiem poszetowym

Solidna porcja białka i witamin!

Zimne nóżki

Galareta wieprzowa;-)

Wróć do listy przepisów