/ Przepisy / Purée z kalafiora

Opis przygotowania

Kalafior podzielić na różyczki. Wrzucić do miksera. Dodać majonez i śmietanę. Przyprawić solą i pieprzem. Zmiksować. Przełożyć do miseczki i podawać.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 196
Ewa gotuje - odc. nr 196

Powszechnie wiadomo, że większość mężczyzn nie jada kalafiora oraz ucieka...

 

Podobne przepisy

Pasztet z kurczaka

Kurczaka ugotować z warzywami. Mięso oddzielić od kości. Przepuścić dwa razy przez ma ...

Pasta jajeczna

Składniki zmiksować. Przyprawić solą i pieprzem. Dodać posiekany szczypiorek. Wymiesz ...

Kanapka surfera

Hot-dog z... rybą;-)

Śniadanie wyspiarskie

Kiełbaski, pokrojoną w plastry kaszankę i boczek upiec na grillu...

Wróć do listy przepisów